Ring oss gjerne: 67 02 46 40

Vår verdigrunnlag

NGS Group er en bemannings- og rekrutteringsgruppe innen helse, skole, sosialtjenester, økonomi og ledelse. Hvert år bruker vi 3000 konsulenter i skoler, bedrifter og sykehus i både storbyer og landområder i Sverige, Norge og Finland.

Vi bemanner personellbehovet som må fylles og vi bidrar til å opprettholde alles rett til omsorg og utdanning. Vi er der når det faste personalet er utilstrekkelig på grunn av underarbeid eller overbelastning. Vi er et supplement til den løpende virksomheten og et verktøy for å få det daglige arbeidet til å fungere.

For oss er det viktig å fokusere folk, enten det er en kunde eller en medarbeider. Vi har det privilegium å jobbe med og for mennesker, og vår styrke er å se individets behov og kompetanse. I 2013 jobbet vi med en felles verdibase og oppførselskode.

NGS verdigrunnlag er balanse
NGS lidenskap, mobilitet, ansvar og tilstedeværelse er viktige for oss som selskaper. I vårt arbeid er disse fire betingelsene integrert i alt vi gjør og karakteriserer vår måte å kommunisere og samarbeide med hverandre og alle interessenter i vår verden.


© Nurse Partner & Doc Partner | Evolve Business Senter, Nedre Slotts gate 13-15, 0157 Oslo | Telefon: 67 02 46 40 | E-post: info@nursepartner.no | info@docpartner.no