Ring oss gjerne: 67 02 46 40

NGS Social Media Policy

NGS Group AB (organisasjonsnummer 556535-1128) er svært positive til sosiale medier som disse tillate oss å samhandle aktivt med medarbeidere, kolleger og kunder.

På våre kontoer på Facebook, Instagram og Linkedin svarer vi generelle spørsmål om vår virksomhet, men vi diskutere eventuelle private forhold og ber deg om å skrive hvor ikke å avsløre privat informasjon. Hvis du oppgir personlige opplysninger, kan vi for din sikkerhet, velger å slette innlegget ditt. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg og kommentarer med kommersielle implikasjoner. Vi fjerner også innlegg som er irrelevante for sidens emne.

NGS Group godtar ikke bidrag eller kommentarer som er i strid med lov eller har rasistiske, seksuelt eller voldelig innhold eller nedsettende bemerkninger om kjønn, rase, religion eller seksualitet. Svarte ord, uvanlig språkbruk eller angrep på enkeltpersoner blir ikke akseptert. Vi krever ved lov å slette innlegg som inneholder krenkende personopplysninger.

NGS Group beskytter privatlivet og kodene er ikke ansatte eller kolleger i innlegg uten deres tillatelse. I sosiale medier følger vi ikke privatpersoner, men bare relevante bedrifter, kunder og partnere. Enkeltpersoner kan følge oss, men vi forbeholder oss retten til å blokkere tilhengere som har en intensjon om å spre propaganda på kjønn, rase, religion eller seksualitet.

Vi er veldig opptatt av at du kan leseren føle deg trygg med oss ​​og setter pris på en direkte dialog med deg.

Nurse Partner Facebook Nurse Partner LinkedIn Nurse Partner Instagram Doc Partner LinkedIn

  1. NGS Social Media Policy

© Nurse Partner & Doc Partner | Evolve Business Senter, Nedre Slotts gate 13-15, 0157 Oslo | Telefon: 67 02 46 40 | E-post: info@nursepartner.no | info@docpartner.no