Ring oss gjerne: 67 02 46 40

En del av NGS Group

Nurse Partner og Doc Partner er en del av NGS-gruppen.
Vi er ledende innen utleie av helsepersonell og sammen med kunden og konsulenten bruker vi oss godt.

Vi er der når det faste personalet er utilstrekkelig på grunn av underarbeid eller overbelastning. Våre medarbeidere er kunnskapsrike og selvstendig næringsdrivende, de er vant til å raskt engasjere seg i en virksomhet og nye oppgaver. Våre arbeidsmetoder og våre kompetente medarbeidere gir kundetilfredshet på over 90 prosent.

NGS Group er en bemannings- og rekrutteringsgruppe med fokus på helse, skole, sosialtjenester, økonomi og ledelse. NGS selger for tiden rundt 700 millioner kroner med virksomhet i Sverige, Norge og Finland. 80 prosent av vår virksomhet er gjort innenfor rammeavtaler, hoveddelen er offentlig sektor. Med kontorer i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö, Oslo og Helsingfors har vi en lokal tilstedeværelse hos våre kunder og ansatte.

Vi er et ISO-sertifisert selskap og medlemmer av Tjänsteföretagen, en bransje- og arbeidsgiverorganisasjon innen Almega.

Till NGS Group


© Nurse Partner & Doc Partner | Evolve Business Senter, Nedre Slotts gate 13-15, 0157 Oslo | Telefon: 67 02 46 40 | E-post: info@nursepartner.no | info@docpartner.no