Ring oss gjerne: 67 02 46 40

NGS bærekraft

Nurse Partner og Doc Partner og NGS Group jobber på en langsiktig og ansvarlig basis og bruker arbeidsmetoder og metoder basert på folks behov og ønsker fra våre kunder, ansatte og andre interessenter. Som et selskap har vi et spesielt ansvar for å handle på en bærekraftig basis. Våre verdier og vår oppførselskode er viktige verktøy som veileder oss i vårt daglige arbeid, samt leder og styrer vår virksomhet på riktig måte.

NGS-verdier er lettest uttrykt i de to ordene frihet og fleksibilitet. Disse to ordene oppsummerer vår ambisjon og vilje til å bidra hver dag til et moderne og dynamisk arbeidsmarked – arbeidsmarkedet kreves av alle de ansatte som arbeider med oss ​​på NGS.

Vår organisasjon er på plass for å gi en kvalitetssikret og effektiv måte å skape muligheter og løse problemer på. Vi ser på en tid da selskaper og ledende ansatte har økt ansvaret for hvordan planeten vår skal overføres til neste generasjon ved å være mer bevisst på hvordan våre beslutninger påvirker fremtiden. Med vår felles innsats tar vi vårt ansvar og gjør det strategisk innen etablerte rammer, med åpenhet og kvalitetssikring.

NGS ønsker å ta ansvar for en global og bærekraftig verden som etterlater eiendeler og muligheter for fremtidige generasjoner. Vi tror at vi bidrar best ved å gjøre vår virksomhet bærekraftig og vokse ved å gi bedrifter og organisasjoner hverdag talenter og lederskap. I vår felles bærekraftig innsats ønsker vi å bidra til å møte de globale målene, som vi vet er det viktig å spille hva vi gjør – hver dag, i alle sammenhenger og overalt. NGS oppfordrer mer ansvar og velger å utvikle seg i 2017 bærekraftrapporten hvordan vi kan påvirke FNs mål 8.

Vårt ansvar og bærekraftsarbeid er basert på tre hovedområder: vår ansvarlige virksomhet, vårt ansvar for miljøet og vår sosiale forpliktelse.

Til NGS bærekraftsrapport

NGS Code of Conduct

NGS jobber med og for folk. For oss er det viktig å leve som vi lærer ved å holde høy moral og etikk i alle våre relasjoner. Vi utfører vårt arbeid ansvarlig, transparent, trofast og konsekvent og motvirker alle typer korrupsjon. Vi forventer det samme fra alle partnerne vi samarbeider med.

Til NGS Code of Conduct

NGS støtter Svenske Naturskyddsføreningen

Klimaendringene er virkelige og de skjer nå. NGS Group er en bærekraftig gruppe, og i dette arbeidet bidrar vi til å spare og styrke miljøet. Derfor er vi støttebedrifter gjennom 2019. Gjør som oss. Gi et bidrag til arbeidet i det svenske miljøvernforeningen for klimaet. Din og vår støtte er nødvendig.

Til Naturskyddsføreningen

  1. NGS Groups hållbarhetsarbete.

© Nurse Partner & Doc Partner | Evolve Business Senter, Nedre Slotts gate 13-15, 0157 Oslo | Telefon: 67 02 46 40 | E-post: info@nursepartner.no | info@docpartner.no