Ring oss gjerne: 67 02 46 40

En omsorgsfull arbeidsgiver for sykepleiere

Nurse Partner er en av Skandinavias ledende bemanningsfirmaet med sykepleiepersonal. Vi er en omsorgsfull arbeidsgiver som oppfyller dine ønsker, gir god fleksibilitet, god lønn og muligheten til å bestemme på egen tid. Det gjør oss til det beste bemanningsfirmaet hvor du er unik!

Du har mulighet til å bestemme i hvilken grad du vil jobbe. Vi har både kortere og lengre oppgaver, slik at du kan kombinere oppdraget med andre jobber. Vi har oppdrag innen kommuner og private omsorgspersoner over hele Sverige og Norge. Selvfølgelig vil vi hjelpe deg med overnatting og reise hvis nødvendig.

Vi har blant de beste lønnsvilkårene i bransjen, så Nurse Partner er det beste bemanningsfirmaet. Med oss ​​trenger du ikke vente på lønn, det er på kontoen din 4 dager etter rapportering av dine tider. Vi bruker individuell lønnskompensasjon basert på dine ferdigheter. Vi har kollektive avtaler og betaler for tjenestepensjon. Dessuten inviterer deg som jobber jevnlig til en helg med fantastiske opplevelser!

Som sykepleier hos Nurse Partner, blir du jevnlig invitert til konsulentmøter, hvor du kan møte våre konsulenter og andre konsulenter. En mulighet til å henge ut og utveksle erfaringer! Vi inviterer også våre konsulenter til relevante forelesninger, videreutdanning og oppdateringer i HLR.

Har du spørsmål, vennligst kontakt oss på rekruttering@nursepartner.no eller +46 (0)455-30 28 00.

Hvis du er sykepleier og nysgjerrig på å jobbe i mannskap, kontakt oss i dag. Registrer ditt CV og du vil bli kontinuerlig oppdatert på oppgaver som passer dine ferdigheter. Vi er stadig på jakt etter nyansatte, så kontakt oss hvis du vil ha en fleksibel og utfordrende jobb med en god lønn.

Registrer din CV

* I Norge forutsettes det at du har norsk D-nummer.

  1. Vær en del av et omsorgsfull bemanningsbyrå for sykepleiere

© Nurse Partner & Doc Partner | Evolve Business Senter, Nedre Slotts gate 13-15, 0157 Oslo | Telefon: 67 02 46 40 | E-post: info@nursepartner.no | info@docpartner.no