Ring oss gjerne: 67 02 46 40

Vi finner helsepersonell raskt og trygt

Nurse Partner er tilgjengelig her for arbeidsavbrudd, omsorgskøer eller i rekrutteringsperioder. Viktig for oss er at du som kunde skal føle seg trygg med oss ​​som leverandør for utleie av sykepleiere. Vi har rammeavtaler om besetningstjenester for de fleste landsting, kommuner og private helsepersonell i både Sverige og Norge.

Vi gir deg muligheten til å fokusere på pasienten samtidig som du sikrer at ledelsen av midlertidig ansatte er rask, effektiv og sikker. Du betaler kun per time arbeidet til fast pris, inkludert trygdeavgifter, helligdager, sykepenger og mer. Ansette sykepleiere fra oss betyr at du vil miste alle utgifter som en rekrutteringsprosess innebærer.

Våre  sykepleiere har bred kunnskap og erfaring fra ulike arbeidsplasser. Vårt håp er at vårt motiverte personale ikke bare bidrar til et godt arbeidsmiljø, men også til fordel for forretningsutviklingen. Vi legger høye krav til kvalitet. Våre medarbeidere har minst to års yrkeserfaring i spesialitet. Vi tar to referanser, sjekk sykepleierens ID, om det er meldinger ved HSAN / IVO og eventuelle andre avvik. Du tar ansvar når du ansetter sykepleiere fra oss.

Vi er et ISO-sertifisert selskap og medlemmer av Tjänsteföretagen, en bransje- og arbeidsgiverorganisasjon innen Almega.

Bestill personell

  1.  

© Nurse Partner & Doc Partner | Evolve Business Senter, Nedre Slotts gate 13-15, 0157 Oslo | Telefon: 67 02 46 40 | E-post: info@nursepartner.no | info@docpartner.no