Ring oss gjerne: 67 02 46 40

En omsorgsfull arbeidsgiver for leger

Doc Partner er et av Nordens ledende bemanningsfirmaet for leger. Vi er en omsorgsfull arbeidsgiver som oppfyller dine ønsker, gir god fleksibilitet, god lønn og muligheten til å bestemme på egen tid. Det gjør oss til det beste bemanningsfirmaet hvor du er unik!

Doc Partner er et virksamhetsområde innenfor NGS Group der kjente merker som Psykiatrika, Resursläkarna og Plus Care er inkludert. Sammen har vi forutsetningene å tilby deg som lege konkurransedyktige og attraktive oppdrag. Det gjør oss til det beste bemanningsfirmaet i bransjen.

Du som ønsker muligheten til å bestemme i hvilken grad du vil jobbe, kan mannskap være noe for deg. Deretter har du mulighet til å bestemme i hvilken grad du vil jobbe. Vi har både kortere og lengre oppgaver, slik at du kan kombinere oppdraget med andre jobber.

Vi jobber med kvalitet og kontinuitet, noe som gir oss fornøyde og motiverte leger. Vi jobber i henhold til en rammeavtale med høy service og i et kvalitetssikringsselskap som betyr at vi leverer tjenester som møter både legenes og fylkets ønsker.

Kontakt oss idag på rekruttering@docpartner.no eller 67 02 46 40.

Klikke nedenfor for å registrer ditt CV.

Registrer ditt CV

  1. Vær en del av et omsorgsfull bemanningsbyrå for lege

© Nurse Partner & Doc Partner | Evolve Business Senter, Nedre Slotts gate 13-15, 0157 Oslo | Telefon: 67 02 46 40 | E-post: info@nursepartner.no | info@docpartner.no