Ring oss gjerne: 67 02 46 40

Hos oss er det servicen som teller

Å ansette en lege bør være enkel, derfor fokuserer Doc Partner på håndtering av midlertidig ansatte raskt, effektivt og trygt. Du betaler en fast pris per arbeidstid, og vi betaler sosialforsikring, ferie og sykepenger til legen.

Doc Partner er fokusert på utleie av leger. Vi er et område innenfor NGS Group Omsorg, hvor kjente merkevarer som Psykiatrika, Resursläkarna og Plus Care er inkludert. Sammen har vi forutsetningene for å tilby spesialiserte medisinske fagfolk innenfor flere fagkompetanse.

Våre leger har bred kunnskap og erfaring fra ulike arbeidsplasser. Vårt håp er at vårt motiverte personale ikke bare bidrar til et godt arbeidsmiljø, men også til fordel for forretningsutviklingen.

Våre leger har minst to års yrkeserfaring i spesialitet. Vi tar referanser, sjekk legens eller sykepleiers ID, om det er varslinger ved HSAN / IVO og eventuelle andre avvik. Under oppdraget følger vi opp arbeidet med klienten og kirurgen, og derfor kan vi opprettholde en stadig økende kvalitet.

Vi er et ISO-sertifisert selskap og medlemmer av Tjänsteföretagen, en bransje- og arbeidsgiverorganisasjon innen Almega.

Bestill personell

  1. Sikker og erfaren lege å ansette fra Doc Partner

© Nurse Partner & Doc Partner | Evolve Business Senter, Nedre Slotts gate 13-15, 0157 Oslo | Telefon: 67 02 46 40 | E-post: info@nursepartner.no | info@docpartner.no